Valószínűleg mindenki által ismert tény, hogy sokkal többet törődünk az okostelefonunkkal, mint saját magunkkal. Pontosan tudjuk, mikor kell töltőre tenni, mennyi ideig kell tölteni, milyen gyakran kell töltsük és mennyi ideig használhatjuk… Szinte összerezzenünk, amikor felvillan a piros jelzés az “ALACSONY AKKUMULÁTOR” felirattal.
Töltőt tartunk a kocsiban és a ház számos helyiségében és mikor hazaérünk az az első dolgunk, hogy feltesszük tölteni.

Ismerős szituáció? 

Ha a telefonunkkal ennyire elővigyázatosak és figyelmesek vagyunk, az egészségünkkel miért nem?

Sajnos nekünk nincs hangos riasztó berendezésünk, ami villogna, sípolna, jelezne, vagy akár berakná magát energiatakarékos üzemmódba. Felvillantja a piros lámpát, de csendesen zakatol tovább, ameddig csak hajtjuk. Néha viszont már komoly figyelmeztető jeleket kapunk tőle, legyen szó szívinfarktusról, agyvérzésről, depresszióról, kimerültségről, magas vérnyomásról, immunrendszer gyengeségről… 

Az emberi szervezet egy iszonyatos erővel bíró gépezet, képes a végletekig küzdeni, bírja a gyűrődést, a mérgezőbbnél mérgezőbb szereket, a mesterséges anyagokat, a kemény fizikai kiképzéseket. 

Sokszor elvárjuk tőle, hogy gyorsan regenerálódjon, napok alatt hozza helyre az évekig halmozott hibáinkat. Tény, hogy egy okos rendszer, ami mindent megtesz, hogy a legjobbat hozza ki magából és segítsen minket, de ha nem vagyunk elővigyázatosak, hamar kár éri. 

A meridián diagnosztikát havonta alkalmazom magamon, hogy képet kapjak a szervezetem állapotáról és tudjam éppen hogyan segítsem. Számomra nagyon fontos az elővigyázatosság, a megelőzés.

Te hogy vagy ezzel? Rendszeresen kivizsgáltatod magad, vagy csak tünetek esetén keresel fel szakembert? Kíváncsi vagyok a véleményedre, bátran írd meg az alábbi linken:

https://www.natlarabalance.hu/kapcsolat/