Örülök, hogy itt vagy!

Rólam

Szia! Szeretettel üdvözöllek!

Kelemen Laura
vagyok,

Egy kisvárosi “egészség fanatikus”, dietetikus hallgató, a természetes gyógymódok imádója, a fitnesz, a sportok és a zene szerelmese, az egészséges ételek rajongója és egy elszánt álmodozó.

Régóta ábrándoztam erről a hivatásról ...

Kedvenc mottóm:

"Az EGYENSÚLY mindennek a titka."

Nem is olyan rég a kimerült, kedvetlen, megviselt énemmel találkozhattál volna, aki igyekezett ebben a felgyorsult világban helytállni, maximálisan teljesíteni építőmérnökként egy multinacionális vállalatnál, sportolni amennyit a teste bír, odafigyelni az étkezésre, és elengedhetetlenül álmodozni arról, hogy egyszer majd megvalósítja önmagát. Sajnos nem kellett sok idő ahhoz, hogy a stressz, a pihenés hiánya és az a lelki fájdalom, hogy folyamatosan távolodok az álmaimtól, megbetegítsen. Mikor már több orvos is csak gyógyszeres kezelést javasolt, amik csak a tüneteimet nyomták volna el, elkezdtem természetesebb gyógymódok után kutatni, ami komplett, tényleges megoldást nyújt a problémáimra és mindeközben nem jár mellékhatásokkal. Így találkoztam a meridián diagnosztikával.

Mindig is közel álltak hozzám a természetes gyógymódok, hiszen a testünk egy rendkívül okos gépezet, aminek piros lámpája felvillan, ha bajt észlel. A gond csak az, hogy mi sok esetben csak a lámpát cseréljük ki ahelyett, hogy megkeresnénk a probléma tényleges okát, és azt orvosolnánk. A diagnosztika által betekintést nyerhettem a keleti orvoslás tanításaiba, a műszer által rádöbbentem tüneteim, gyengeségeim valódi okaira. Tapasztalatot gyűjtöttem a családom, barátaim és ismerőseim diagnosztizálása során és megfogadtam, hogy ezt a tudást nem tartom magamban.

A kínai gyógyászat egy több mint 5000 éves múlttal rendelkező tudomány, ami teljesen más szempontból közelíti meg az emberi testet és annak betegségeit, mint a hagyomásos, nyugati orvoslás. A testet egy egységben kezeli, amiben minden mindennel összefügg. Mindemellett pedig hangsúlyt kap a lélek is, hisz mint tudjuk, a legnagyobb betegségek gyökér okait pszichésen okozzuk magunknak. Az egyént személyre szabottan kezeli, aminek célja az egyensúly helyreállítása. Számára nincs “one-size-fits-all solution”, ahogyan a táplálkozástudományban sincs. Hogy tudásom komplett és alapos legyen, 2020-ban jelentkeztem a Semmelweis Egyetem dietetika szakára, hiszen jól tudjuk: “Az vagy, amit megeszel”.

Az egészséghez véleményem szerint három összetevőre van szükség: megfelelő táplálkozás, mozgás és egyensúly.

Mi a motivációm?

Ebben a rohanó világban hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani az egészségre való odafigyelést, természetesnek vélve, hogy testünk bírja a kiképzést, a következményekkel pedig nem számolunk. Igazán csak a súlyos, hosszan tartó vagy visszatérő tünetek esetén eszmélünk fel az egészség jelentős fogalmára. Sok esetben pedig valljuk be, ötletünk sincs mi lehet az igazi probléma.

Az egészség egy kincs, amire a legjobban kéne figyelnünk, óvni és támogatni. Tudásommal szeretnék komplett, hosszú távú megoldást nyújtani Neked, megelőzni a problémákat és harmóniát teremteni a szervezetedben.

Miben segíthetek?

A meridián diagnosztika egy különleges eszköz arra, hogy teljes képet kapj belső szerveid jelenlegi állapotáról, személyre szabottan tudd mivel töltsd fel szervezetedet, ahhoz, hogy megszűnjenek jelenlegi tüneteid tényleges okai, így jobb teljesítményt nyújthass a mindennapokban. A jelenlegi táplálkozás- és életmódunk tápanyag hiányhoz vezet, melynek kiküszöbölésében segítek a műszer általi pontos vitamin ajánlással.
Az állapotfelméréssel segítek abban, hogy végre jól érezd magad a testedben, fizikálisan és mentálisan egyaránt.

Tudj meg mindent a meridián diagnosztikáról >>