Örülök, hogy itt vagy!

Rólam

Szia! Szeretettel üdvözöllek!

Hiszem, hogy önmagunkat egységes egészként kezelve, a tünetek helyett a betegség kiváltó és fenntartó okaira kell koncentrálnunk.

Motivációm

Kevés dolgot tudok felsorolni, ami fontosabb az egészségünknél, mégis sokan csak akkor kapnak észhez, ha már komoly fizikai tünetek keserítik meg mindennapjaikat.

A keleti szemléletmód és gyógymódok szerelmeseként, hiszem, hogy a betegséget nem legyőzni, hanem megelőzni kell, de ha már fizikai tünetek jelentkeznek, a kiváltó okokat felkutatva és megszüntetve érhetünk el végleges eredményt.

Aki nyitott arra, hogy felkeresse testi tünetei – fizikai betegségének – okait, szeretném rávezetni útjára, és minden tőlem telhető segítséget megadni a gyógyulásához. Fontos számomra, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat, képezzem önmagamat egy életen át, ezáltal hozzásegítselek a testi lelki jóllétedhez.

Miben segíthetek?

A meridián diagnosztika egy különleges eszköz arra, hogy teljes képet kapj belső szerveid jelenlegi állapotáról, személyre szabottan tudd mivel töltsd fel szervezetedet, ahhoz, hogy megszűnjenek jelenlegi tüneteid tényleges okai, így jobb teljesítményt nyújthass a mindennapokban. A jelenlegi táplálkozás- és életmódunk tápanyag hiányhoz vezet, melynek kiküszöbölésében segítek a műszer általi pontos vitamin ajánlással.
Az állapotfelméréssel segítek abban, hogy végre jól érezd magad a testedben, fizikálisan és mentálisan egyaránt.

Tudj meg mindent a meridián diagnosztikáról >>